• Persoonlijke aandacht
  • Kennisoverdracht
  • Oog voor hond én mens
  • Training op maat
  • Epe en omgeving

Persoonlijke training:

VOOR JOU EN JE HOND!


Bij trainen met ELMI ga je onder begeleiding aan de slag samen met je hond(en). Dit kan zowel bij jou thuis als op een externe locatie, op het moment dat voor jou goed uitkomt.

 

LET OP! Vanaf april 2022 gaat ELMI verder onder een nieuwe naam, namelijk 'De Baasiscoach'.


Privéles

De eerste privéles begint met een evaluatie van de situatie.* Samen kijken we naar het gedrag van de hond en zoeken we naar de oorzaak. Lichaamstaal is daarbij een belangrijke factor! Hierdoor kan je jouw hond beter begrijpen en ook beter op het gedrag inspringen.  Tijdens de eerste les zullen we de trainingsdoelen bespreken en samen bepalen hoeveel lessen er nodig zijn om deze te behalen. Mijn doel is om uit te vinden wat past bij jullie situatie, zodat jullie er beiden vooruitgaan en weer volop kunnen genieten van de tijd met elkaar.

*Disclaimer: aangezien ik nog in scholing ben om een gediplomeerde kynologisch gedragstherapeut te worden,
verwijs ik complexe gevallen en gedragsstoornissen door naar een afgestudeerde collega.

Hondenschool aan huis

Juist ook nu tijdens deze coronaperiode is het belangrijk om te trainen met je hond. Mocht je net een hond hebben aangeschaft in deze tijd, kan dit best moeilijk zijn. Veel hondenscholen zijn tijdelijk dicht geweest en ook hebben veel eigenaren hun pup niet goed kunnen socialiseren door de (intelligente) lockdown. Ook in deze gevallen is een privéles geschikt als aanvulling op of in plaats van groepslessen.

 

Een 'Hondenschool aan huis' - lespakket kost €300 (incl. BTW) en bestaat uit 5 lessen van 75 minuten. Bij jou thuis leer ik je hoe je de basisvaardigheden die ook behandeld worden tijdens de groepslessen van een puppy- of basiscursus. Jij weet na deze vijf lessen hoe jij je hond het beste traint en wat er nodig is om je hond een goede basis te geven waarop je verder kan bouwen.

 

Locatie en tarieven

In principe vinden de privélessen plaats bij de mensen thuis. I.v.m. het coronavirus kan in overleg besloten worden om buitenshuis af te spreken, zodat we de 1.5 meter afstand kunnen waarborgen.

> De eerste privéles (intake) voor een gereduceerd uurtarief van €37,50 (incl. BTW) <

Het uurtarief ligt op €47,50 per uur (incl. BTW). Dit bedrag kan echter variëren per situatie, mede afhankelijk van de leeftijd van de hond, het aantal honden en de lengte van de lessen. Naar aanleiding van de eerste privéles wordt een passende vrijblijvende offerte opgesteld.

 

Geïnteresseerd? Voor meer informatie: stuur een berichtje via het contactformulier
of per WhatsApp/SMS naar 06 - 39 86 33 19!

 


EXTRA INFORMATIE


Werkgebied

ELMI is werkzaam in Epe en omgeving.

 

Reiskosten

Er worden geen reiskosten gerekend wanneer u:

- in Epe binnen 2 kilometer reisafstand woont van postcode 8161 XT.

Daarna geldt het standaardtarief van 19 cent per kilometer (excl. BTW).