Online videocursus

Begin 2021 zullen naar verwachting de eerste afleveringen van een nieuwe videocursus online komen! Deze eerste serie zal gaan over ontwikkeling van een pup tot een volwassen hond. Hierbij gebruik ik voorbeelden/beeldmateriaal uit de dagelijkse praktijk met daarin onze pup Zorra in de hoofdrol.

Zorra is op 5 juli 2020 geboren en is vanaf september onderdeel van ons huishouden. Ze is een Australische Herder en komt uit een nest van 8 pups, waarvan twee reutjes en zes teefjes. Bij ons groeit ze op in een huishouden op de Veluwe wat bestaat uit (nu nog) twee personen: mijn man en ik. Op termijn hopen daar in ieder geval nog twee kippetjes aan toegevoegd te worden.

Wat komt er aan bod in de videocursus?

Uiteindelijk heel wat. Aangezien je tijdens de opvoeding van een hond in zoveel situaties terecht komt, komen verschillende onderdelen vrij natuurlijk aan bod. Denk aan socialisatie, (on)gewenst gedrag, basisbehoeften, basisvaardigheden, stukje biologie over de fysieke en mentale ontwikkeling, training; noem maar op!

Ook jij kan er nu nog een steentje aan bijdragen! Welke onderwerpen zou jij graag terugzien in een online videocursus? Reageren kan onder dit bericht.

Reactie plaatsen

Reacties

Eva
4 jaar geleden

Wanneer wel of niet castreren/steriliseren. En is chemische castratie beter dan gewone?